‘Ik was nog nooit in de Ziggo Dome geweest’

Natasja was VIP bij

Anouk in de Ziggo Dome

‘Flabbergasted’ was Natasja Reijerkerk toen ze gebeld werd met het nieuws dat ze het concert van Anouk in de Ziggo Dome als VIP mocht bijwonen. “Ik had het niet meteen door, maar toen de telefoniste aangaf mijn e-mail te willen verifiëren, wist ik: dit gaat echt gebeuren.” 

En zo stapt Natasja, die de 2 VIP-tickets won via Priority van Ziggo, op deze zaterdagavond de Ziggo Music Bar binnen met haar buurvrouw en tevens vriendin Martine Amiry. Beiden kijken verwonderd om zich heen. Ze zien hoe het ‘veld’ van de Ziggo Dome zich langzaam vult met enthousiaste Anouk-fans. In no-time is Nederlands grootste concertzaal gevuld met ruim 17.000 bezoekers. Vanuit de tweede ring gaat om klokslag 20.45 uur het licht uit en klinkt een oorverdovend applaus als Anouk - onder begeleiding van de band - zingend het podium op komt. 

‘We zijn zo happy, het was echt een gave avond’

Het is het begin van een onvergetelijke ervaring, die eigenlijk al bij binnenkomst begint. Natasja en Martine worden via een speciale VIP-ingang ontvangen door een portier gekleed in chique paars pak. Ze vervolgen hun weg door de wall of fame, met aan de muur de foto’s van ‘s werelds grootste artiesten die ooit hebben opgetreden in de Ziggo Dome. Met een glaasje bubbels in de hand worden ze naar de Ziggo Music Bar begeleid en voor één avond volledig in de watten gelegd. “We zijn allebei nog nooit in de Ziggo Dome geweest”, bekent Natasja met een voorzichtige lach. “We hadden niet meteen door wat het ‘VIP zijn’ inhield. Tot we hier aankwamen. Dit is zo gaaf”. 

Natasja’s VIP-avond wordt compleet gemaakt door het optreden van Anouk. De rockster stijgt deze vrijdagavond boven zichzelf uit en brengt een persoonlijk, intiem concert ten gehore. Rond de klok van elf uur sluit ze af met haar bekendste nummers Nobody’s Wife en Girl. “Ik had Anouk nog nooit live gezien, alleen op tv. Het was echt zoveel beter dan verwacht. Ze kan zo comedian worden”, doelt Natasja op het feit dat Anouk gedurende haar concert de zang afwisselt met persoonlijke verhalen en anekdotes vol zelfspot. 

Iets na elven zit de indrukwekkende VIP-beleving erop. Natasja en Martine pakken nog een laatste bitterbal en vervolgen hun weg via de wall of fame richting de uitgang. Daar, in die gang vol grootheden, voelen ze zich nog héél even net als hen: met een laatste foto blikken ze terug op een topavond vol privileges. “Die foto wordt natuurlijk vereeuwigd. We zijn zo happy, het was echt een gave avond. We hadden goede zitplaatsen en alles voor onszelf. Zo’n eerste bezoek in de Ziggo Dome kon haast niet beter.” Mocht Natasja ooit wéér een VIP-avond winnen, dan laat ze de Burger King van tevoren schieten. “Al die hapjes, dat was niet normaal. Ze hebben zo goed voor ons gezorgd!”

Wil jij ook als VIP naar de Ziggo Dome? 

Met Priority van Vodafone en Ziggo krijg je voorrang bij het kopen van tickets voor concerten, uitjes en festivals en doe je mee met exclusieve winacties, bijvoorbeeld voor VIP-tickets.

Ontdek hier alle priorities