Niet meer zoeken naar vermaak

Je herkent het vast: dat eindeloos zoeken naar de fietssleutels, dat wachtwoord of die smartphone. Wel zo fijn dus dat je geen uren kwijt bent aan een frustrerende jacht naar vermaak als je eenmaal lekker op de bank zit. Bij Ziggo begint het genieten bijna direct, want zoeken is echt super eenvoudig. Met één simpele zoekopdracht heb je direct beet. Zonder dat je van tevoren je hersens moet breken waar die ene film of serie ook alweer is te vinden. Geen gedoe met verschillende apps, met Ziggo heb je al jouw favoriete tv-zenders en streamingdiensten op één plek. Naast een bomvol pakket met meer dan 70 tv-zenders, schakel je zo naar streamingdiensten waarop je bent geabonneerd. Met een druk op de knop kom je in een menu waar je over alle streamingdiensten kunt zoeken naar films en series. 

De afstandsbediening die naar je luistert

Niet iedereen is vingervlug of is een held in blindtypen. Gelukkig biedt Voice Control een luisterend oor. Letterlijk. Je hoeft alleen maar de knop met het microfoon-icoontje in te drukken en daarna het commando te geven. Dat kan van alles zijn: van ‘Ziggo Sport’ en ‘SkyShowtime’ tot ‘neem op’ of ‘spoel twee minuten terug’. En als je ‘Rondo’ zegt, krijg je de meest recente show voorgeschoteld. Of roep ‘Tom Cruise’ voor een waslijst met alle beschikbare films met de Hollywoodster. Handig: zeg ‘WC’ en het beeld wordt gepauzeerd. Ook grappig, probeer eens: ‘may the force be with you’. 

Maak een profiel voor advies op maat

Smaken verschillen, favoriete tv-programma’s dus ook. Klik op de ‘profielenknop’ (je vindt die aan de zijkant van jouw afstandsbediening) en selecteer jouw persoonlijke profiel. Hier kun je een lijst maken met favoriete zenders en genres aanvinken die jij leuk vindt. En niet alleen jij, want je kunt met vijf mensen uit een gezin of huis een profiel aanmaken. Zo krijgt iedereen kijktips die op het lijf geschreven zijn en kun je snel verder kijken als je tussendoor stopt met kijken, waar en wanneer je wilt. Let op: dit geldt (nog) niet voor apps via Ziggo GO. 

Overal en altijd kijkplezier

De T is van TV, maar ook van tablet en mobiel. En als je de Ziggo GO app gebruikt, tover je die laatste twee ook gewoon om tot tv-toestellen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Via de app kijk je niet alleen live naar meer dan 70 tv-zenders, maar kun je ook programma’s opnemen of tot 7 dagen terugkijken en films downloaden. 

Verstop je mediabox

Het brein achter de Ziggo-diensten schuilt in een klein kastje: de Next Mini Mediabox. Deze allerkleinste mediabox is zó compact dat je ‘m áchter je tv-toestel kunt hangen met het meegeleverde klittenband. Zo kijk je ongestoord naar jouw favoriete serie, film of programma, zonder storende kabels en snoeren in beeld.