9x

deze tv-tips mag je niet missen

Het lekkere weer komt eraan, maar dat betekent niet dat het leven zich 24/7 buiten afspeelt. Plof ‘s avonds na een lange werkdag lekker op de bank of plan een tv-avondje in het weekend: april en mei worden twee heerlijke tv-maanden met een paar speciale events die je live kunt volgen bij Ziggo. We delen 9 tv-tips die je absoluut niet mag missen.

1

538 Koningsdag in Breda

Ziggo TV, kanaal 13

In Breda vieren ze de verjaardag van onze Koning traditiegetrouw met ‘538 Koningsdag’. Op 27 april is de live-uitzending van TV 538 live te volgen van 12.00 tot 23.00 uur op kanaal 13. Speciaal voor dit event is de zender voor iedereen te volgen. 

2

Máxima

Videoland

Van de koning gaan we door naar de koningin: vanaf 20 april zie je op Videoland de serie ‘Máxima’. Vanaf het moment dat ze aan de zijde van kroonprins Willem-Alexander verschijnt, staat ze in de schijnwerpers. Videoland geeft een uniek inkijkje in het leven van onze koningin.

3

Knock-outfase Champions League

Ziggo Sport, kanaal 14

Wordt Manchester City opnieuw de beste van Europa? Volg de knock-outfase in de Champions League live via Ziggo Sport op kanaal 14 en Ziggo Sport Select.

4

Nationale Kinderherdenking

Ziggo TV, kanaal 13

Op 4 mei zendt Ziggo TV de Kinderherdenking live uit vanuit Madurodam. De herdenking is te volgen via kanaal 13 in je Ziggo TV-pakket.

5

Eurovisie Songfestival

NPO

Gaat Joost Klein het flikken? Wint de Nederlander het Eurovisie Songfestival? De halve finales en finales worden in mei live uitgezonden op NPO.

6

De Piano

RTL 4

In de piano gaat Chantal Janzen op zoek naar de meest gepassioneerde amateur-pianisten. Muzikale experts kijken achter de schermen mee als de muzikanten in een stationshal achter de piano hun talent delen. Dat levert emotionele beelden op… Het programma is wekelijks te zien op woensdagavond bij RTL 4.

7

ATP Masters Madrid

Ziggo Sport Tennis, kanaal 406

Het voorjaar is aangebroken en dus is het tijd voor de terugkeer op het Europese gravel. Tijdens de ATP Masters 1000 Madrid nemen Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor het op tegen mondiale toppers. Tune in van 24 april tot en met 5 mei en zie onder meer Jannik Sinner, Carlos Alcaraz en Daniil Medvedev in actie op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Tennis op kanaal 406. 

8

The Tribute - Live in concert 2023

Priority

Op 27 april kijk je na de Koningsdaguitzending naar The Tribute - Live in Concert 2023.  Deze uitzending is speciaal beschikbaar voor alle klanten met een Next en Next Mini en te zien op Ziggo GO. Daarnaast zie je het concert om 23.00 uur op Ziggo TV (kanaal 13) na de TV 538-uitzending.

9

Makkelijk scoren

NPO

Zin om te lachen? Vanaf maandag 13 mei verschijnt een nieuw seizoen van het satirische sportprogramma op NPO 3. Presentatoren Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit nemen in hoog tempo de sportweek door aan de hand van elkaar.

Wil je niks missen?

Bij Ziggo vind je TV & Streaming op één plek. Een serie op Netflix, het journaal op NPO of live-voetbal op ESPN. Switch gemakkelijk tussen je favoriete tv-zenders, streamingdiensten en huurfilms.