Ga op pad met de best geteste e-bike

Van elektrische mountainbikes en stadsfietsen tot elektrische mamafietsen: e-bikes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar welke is nou het beste voor jou?

Zoals in de AD Fietstest te lezen is, gooien de e-bikes van Stella hoge ogen: zowel de Tierra Pro MBD FI als Vicenza Superior FDST hebben de titel ‘Beste koop’ gekregen in de categorieën ‘stadsfiets’ en ‘woon-werkverkeer’. Beide e-bikes worden geroemd vanwege hun fraaie design, stabiliteit en krachtige motors.

Vind de e-bike die bij je past

Bij de keuze van een e-bike staat één ding voorop: je wilt zorgeloos op pad gaan met je nieuwe aankoop. Het is dus belangrijk dat je een model vindt dat voldoet aan jouw wensen.

Om het kiezen wat makkelijker te maken, heeft Stella een online keuzehulp voor je bedacht. Hiermee ontdek je binnen een paar minuten welke e-bike van Stella het beste bij je past. Start de keuzehulp door belangrijke informatie in te vullen (zoals je leeftijdsgroep en waar je de e-bike voor wilt gebruiken) en je krijgt al snel een overzicht met geschikte modellen.

Moeite met kiezen? 
Bekijk de online keuzehulp

Als je interesse hebt in een van de e-bikes, kun je een afspraak maken voor een gratis proefrit. Dit is mogelijk in een van de winkels van Stella óf gewoon bij jou in de straat. Tijdens een proefrit krijg je hulp van een e-bikeadviseur die graag met je meedenkt, zodat jij de beste keuze maakt.

Maak een afspraak voor een gratis proefrit

Stella is al meer dan dertien jaar e-bikespecialist. Dankzij het ruime aanbod en winkels in heel Nederland is er altijd wel een model te vinden dat bij je past. De e-bikespecialist biedt e-bikes met een goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor je nooit te veel betaalt. Meer weten?

Neem een kijkje op de website van Stella