Deze films en series zie je alleen bij SkyShowtime

en bekijk je nu met korting via Ziggo

Op zoek naar filmtips om de laatste winterweken door te komen? BijSkyShowtime bekijk je de nieuwste films en series van wereldberoemde filmstudio’s zoals Universal, Nickelodeon, DreamWorks en Paramount. Deze knallers zie je vanaf februari thuis voor de buis.

Christmas is hot!

Lampjes in de kerstboom aan? Check. Kersttrui aan? Check. Met SkyShowtime kom je (nu al) lekker in de kerstsfeer. Plof met z’n allen lekker op de bank, gooi de popcorn in de magnetron en geniet van films als Must Love Christmas, When Christmas Was Young en This is Christmas

Halo (serie)

Halo keert terug met een tweede seizoen en dat zie je vanaf nu alleen bij SkyShowtime. In de serie strijdt het team van Master Chief John-117 tegen de aliens, die bekendstaan als de ‘Covenant’. John wil koste wat kost bewijzen dat de aliens zich voorbereiden om het grootste bolwerk van de mensheid aan te vallen. Op de rand van de afgrond begint John een reis om de sleutel voor de redding van de mensheid te vinden, of haar uitsterving: de Halo. 

Mission: Impossible – Dead Reckoning (film)

Dol op Tom Cruise? Plof dan op de bank voor de zevende film in de Mission: Impossible-serie. In de nieuwste film moeten Ethan Hunt - gespeeld dus door Tom Cruise - en zijn IMF-team een gevaarlijk wapen opsporen voordat het in de verkeerde handen valt. Benieuwd hoe dit afloopt? De film zie je vanaf nu alleen bij SkyShowtime. 

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (film)

We blijven nog even bij echte filmhelden: in de nieuwe superheldenfilm gaan de vier Turtles Donatello, Michelangelo, Leonardo en Raphael op jacht naar een mysterieuze misdaadorganisatie. Bij SkyShowtime zie je vanaf nu hoe de Turtles dit spannende avontuur beleven. 

Ted (serie)

Teddybeer Ted is back! Dit keer zien we de grofgebekte teddybeer met zijn beste vriend John in een zevendelige serie. Ted is gebaseerd op de gelijknamige hitfilm en is ingesproken door Seth McFarlane, de bedenker van het populaire Family Guy. Ted wordt gedwongen om zich in te schrijven op de middelbare school met John, waarbij hij de hoogte- en dieptepunten van het tienerleven ervaart. De teddybeer heeft niet altijd de beste invloed op John, maar als het erop aankomt gaat hij altijd een stap verder om zijn vriend en zijn familie te helpen. Vanaf 22 februari zie je de serie exclusief bij SkyShowtime. 

Yellowstone (serie)

We eindigen met de Amerikaanse dramaserie Yellowstone: alle vijf seizoenen zijn nu exclusief bij SkyShowtime te zien. De westernserie draait om de Yellowstone Ranch, de grootste ranch in de staat Montana, die in bezit is van de familie Dutton. Naast verwikkelingen binnen de eigen kringen, heeft de familie continu conflicten met inwoners van het naastliggende Indianenreservaat, projectontwikkelaars en het eerste Nationale Park van het land. 

De 5 voordelen van SkyShowtime via Ziggo:

Heb je het TV Max-pakket dan is SkyShowtime onderdeel van je pakket. Combineer je Ziggo met Vodafone of hollandsnieuwe? Kies dan voor SkyShowtime als extra zender pakket. Dat scheelt je toch weer € 6,99 per maand.

Geen SkyShowtime in je pakket? Profiteer nu van Kijkvoordeel: krijg 5 procent korting als je jouw SkyShowtime-abonnement via Ziggo bestelt.

SkyShowtime bekijk je eenvoudig via je Mediabox Next of Next Mini: je vindt de app in het menu of op kanaal 157. 

Als je SkyShowtime bij Ziggo bestelt, betaal je de kosten van je SkyShowtime-abonnement via je Ziggo-rekening. Lekker overzichtelijk!

Via Mijn Ziggo zet je jouw SkyShowtime-abonnement makkelijk maandelijks aan en uit.

Meer over SkyShowtime bij Ziggo